Olcsón kéne mosógép! Használt vagy új?

Indesit mosógépem sok évi szolgálat után elromlott. Javítása túl költséges lett volna. Új mosógépet kerestem a különböző szakboltokban, de az árak meghaladták a lehetőségeimet. Baráti ajánlásra megkerestem egy csepeli telephelyű, használt háztartási gépeket forgalmazó üzletet, a Csepeli Bizományit.

Tapasztalataim a Csepeli Bizományival.

Előbb telefonon érdeklődtem, hogy van e az én igényeimnek megfelelő mosógép. Szerencsém volt. Elmentem a helyszínre és rátaláltam egy hibátlan felültöltős Indesit mosógépre. Mintha újat vettem volna. Kellemes meglepetés ért. Kedvezményesen házhoz szállították, majd beüzemelték és elvitték a régi mosógépem.

A cég szerelője kérésemre megmutatta a mosógép kezelésével kapcsolatos teendőket és felhívta a figyelmem arra, hogy mindig használjak vízlágyítót mert a kemény vízben lévő ásványi anyagok nagyon hamar lerakódnak a mosógép belső elemeire és gátolják a működés biztonságát. Arra is felhívta a figyelmem, hogy ügyeljek a zsebekben felejtett papírokra, a kis tárgyakra gomb, csatt stb. Biztonsági okokból a mosógépet minden karbantartás előtt és mosás után is áramtalanítani kell.

Jó tanácsok a mosógép használathoz.

Én előmosást és magas hőfokú programot nem nagyon használok. Közepesen, vagy kevéssé szennyezettek a ruhaneműim. Leginkább a szintetikus programra kapcsolok /60 v. 40 C fok/. Amióta kapható az adagolt tasakos mosószer azt teszem a dob aljára. A dob lezárása után csillag vízlágyító port szórók a dob tetejére. Az öblítőt nem kedvelem, mert előbb utóbb ragacsos massza lesz a maradéka a mosószertartóban. Az Ariel illata számomra elegendő. Mosás végeztével kikapcsolom a mosógépet. Nem zárom le a mosógép fedelét, hogy kellően kiszellőzzön.

Mivel ad többet a Csepeli Bizományi?

A jófogás, Vatera és egyéb kereskedelmi hirdető lapokon általában a szállításról és a beszerelésről külön kell a vevőnek gondoskodnia. Fontosnak tartom még megjegyezni, hogy az üzletben a kiszolgálás szívélyes és udvarias. A saját vásárlásomtól eltekintve, lehet válogatni elöltöltős, felültöltős különböző típusú mosógépek között. Hűtőszekrények, fagyasztók és gázkészülékek is vannak az üzletben, illetve a raktárukon. Az üzlet tulajdonosa és szakértő alkalmazottai, a pillanatnyilag hiányzó de a vevők által sürün igényelt vagy éppen megrendelt háztartási gépeket rövid belül beszerzik.

További ajánlataink